Vesi vanhin voitehista?

Hyvää alkavaa viikonloppua!

Nyt kun olen melkein puoli vuotta sitten uusinut täysin aamun puhdistusrutiinini ja todennut sen hyväksi, niin mielelläni jaan sen myös teidän kanssa :)

Aamun rutiineihini on usean vuoden ajan kuulunut se, että pesen kasvot aamuisin vedellä, kuivaan ihon ja lisään kasvoveden pumpulilla. Tämän jälkeen seerumi, kasvovoide/geeli, silmänympärysvoide ja lopuksi vielä meikin alle primer eli meikinpohjustaja jos meikkiä laitan. 

Eräänä päivänä kaapista loppui kasvovesi ja avaamattomana oli useampi pullo misellinvettä. Hätäpäissäni päätin jättää kasvojen pesun vedellä väliin ja kastaa pumpuliin misellinvettä ja pyyhkiä sillä kauttaaltaan kasvot. Tämän jälkeen lisäsin seerumin. 

Noh, nopeasti huomasin että misellinvedellä puhdistaminen vähensi ihoni rasvaisuutta. Jos meikkiä oli jäänyt esim. silmien alle edelliseltä päivältä, niin misellinvedellä pyyhin myös silmät puhtaiksi. Yhtäkkiä huomasin, että en enää kaipaa vesipesua aamulla kasvoihin, iho ei tarvinnut erikseen kasvovettä ja jätin jopa kasvovoiteen geelin päältä laittamatta.
  

Jos misellivesi on täysin tuntematon juttu, niin lyhyesti kerrottuna misellivesi on voimakkaampi kuin kasvovesi, joka poistaa lian ja meikin kasvoilta. Moni poistaa tällä tuotteella kaiken meikin iltaisin, mutta itse tykkään poistaa meikit kaksoispuhdistuksella ja aamuisin käytän misellivettä.

Matkoilla tämä tuote on todellinen helmi, sillä et tarvitse erikseen vettä, koska tätä ei tarvitse huuhdella kasvoilta lainkaan. Ja koska kyseessä on monitoimituote, niin voit myös unohtaa kasvoveden tämän kanssa :)

 Puhdasta sattumaa on nyt se, että avattuna mulla on tällä hetkellä 3 misellivettä ja kaikki on apteekin valikoimista.

ACO:n misellivesi Face Micellar Cleansing Water 3in1 on erittäin riittoisa 200ml pullo. Tuote sisältää ihoa rauhoittavaa B5 provitamiinia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Tämä tuote sopii myös herkälle iholle ja on hajustamaton. 
Itse aluksi vierastin pullon sumutinta, mutta nyt käyttämisen jälkeen tykkään suihkutella tuotetta kasvoille ja lopuksi pyyhkiä kasvot pumpulilla.

Saatavuus mm. Apteekit, hinta n. 7,90€/200ml 


La Roche-Posay Effaclar Micellar Water Ultra 3in1 on rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu misellinvesi. Tuote sisältää ihoa puhdistavaa sinkkiä, vähentää ihon kiiltoa tukkimatta ihohuokosia. Tämä misellivesi ei jostain syystä sopinut minulle. En huomannut kasvoja puhdistaessa mitään ihmeellistä, mutta silmämeikkiä poistaessani silmäni kirvelivät todella paljon. Luulen sen johtuvan tuotteen raaka-aineista, sillä tämä misellivesi sisältää jonkun verran puhdistavia ainesosia.
Jos siis kaipaat tehokkuutta t-alueen rasvoittuvalle alueelle, niin kokeile tätä!

Saatavuus mm. Apteekit, hinta n. 15,50€/200ml


Lopuksi vielä tämän hetken uusi suosikkini; Vichy Purete Thermale 3in1 puhdistuvesi.
Iho jää käytön jälkeen ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi. 
Tällä lähtee hyvin myös voimakas silmämeikki.
Sopii kaikille ihotyypeille ja on myös lupauksensa mukaan hellävarainen.

Saatavuus mm. Apteekit, hinta n. 18,60€/20ml

Kokemuksia näistä? Kertokaa :)

Eija

***Aco ja La Roche-Posay saatu blogin kautta. Vichy oma hankinta*** 

Kommentit

  1. Acon misellivesi on jemmoissa, mutta en ole vielä sitä korkannut.
    Omastani maksoin reilut 13€.

    VastaaPoista
  2. Heli: Kiva kuulla! Olis myös mukava tietää kun oot tuotetta kokeillut, että mitä tykkäsit ja mikä sun ihotyyppi on :) Googlailin tosiaan hintoja ja laitoinkin noin hinnat, kun huomasin niissä olevan jonkun verran eroja.

    VastaaPoista
  3. Acossa on kyllä loistava hinta/laatusuhde. Edullisista Bioderma on silti suosikkini, koska en välitä tuosta suihkepullosta kamalasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonna H. : Niin on! En oo kokeillut tuota Bioderman misellivettä, se on kyllä roikkunut "to do" -listallani :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit